De judoka's van JC Ichikan hielden vorige week een zeer geslaagd judokamp bij het Samuel Naardenhuis in Oostvoorne.
De judoka's van JC Ichikan hielden vorige week een zeer geslaagd judokamp bij het Samuel Naardenhuis in Oostvoorne. Foto: PR

Judovereniging Ichikan op judokamp in Oostvoorne

Actueel 611 keer gelezen

Oostvoorne – Na weken aan voorbereiding voor de vrijwilligers van judovereniging Ichikan brak vorige week het eerste judokamp van JC Ichikan in de 55-jarige clubgeschiedenis.

Vijfentwintig judoka's meldden zich die maandagochtend om 10.00 uur in de stromende regen bij het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne voor een 'kampdriedaagse'.

Aangepast
De verregende maandag noopte tot een aangepast programma. De geplande 'buitentraining' werd naar binnen verplaatst. Meester Fred verzorgde een training die in het teken stond van het beheersen van diverse grondtechnieken. De middag vloog vervolgens om met activiteiten als megatwister, de eierloop en 4 op een rij.

Stratego
's Avonds werd er genoten van levend stratego in de struiken rondom het Samuel Naardenhuis. De volgende ochtend waren de judoka's om klokslag 06:00 uur uit de veren. Na een Japans ontbijt volgden twee judotrainingen en een filmavond. Marieke van 't Hof werd verkozen tot meest waardevolle judoka vanwege haar hulpvaardigheid. Team blauw zette de snelste tijden neer tijdens de zeskamp spellen. Ichikan kijkt terug op een geslaagd kamp en bedankt de sponsoren: KaasEnZo Hellevoetsluis, Gall en Gall Rockanje, Plus Slingerland, VP-verhuur, Montagebedrijf van den Genugten en Fred Langendoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant