Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Uitnodiging voor organisatoren en ondernemers

Actueel 274 keer gelezen

Westvoorne - In Westvoorne worden veel grote en kleine evenementen georganiseerd, deze evenementen dragen bij aan de naamsbekendheid en het imago van de gemeente. Dit jaar wordt nieuw evenementenbeleid ontwikkeld en vastgesteld. De gemeente vindt het belangrijk dat ondernemers en organisatoren kunnen meedenken en praten over dit nieuwe beleid. 

Daarom nodigen zij ondernemers en organisatoren van harte uit om met hen mee te denken op 16 mei om 20:00 uur in Cultureel Centrum De Man, Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne. Vanaf 19:30 uur is de zaal geopend en staat de koffie en thee klaar. U kunt zich t/m vrijdag 11 mei aanmelden via evenementenbeleid@westvoorne.nl.

Tijdens deze bijeenkomst kijken ze inhoudelijk naar de doelstellingen in het evenementenbeleid en op welke manier evenementen gestimuleerd en gefaciliteerd kunnen worden. Ook inwoners worden betrokken bij de ontwikkeling van het beleid, o.a. door het Burgerpanel Westvoorne. Verder zijn de burgerpanelleden en inwoners die door een loting zijn geselecteerd, uitgenodigd om tijdens een aparte bewonersavond ook mee te denken over het nieuwe evenementenbeleid. 

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant