Na het foto moment gingen de kinderen trots naar huis!
Na het foto moment gingen de kinderen trots naar huis! Foto: PR

O.D.I. reikt Nijntje beweegdiploma uit!

Actueel 327 keer gelezen

Tinte - Zaterdag 16 juni vond in gymzaal de Odiaan in Tinte diploma gym plaats. Het beweegdiploma is voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Voor deze diplomagym waren kinderen uitgenodigd die alle vaardigheden beheersen die nodig zijn om het diploma te behalen.

Eerst was het de beurt aan de kinderen van de ouder en kind groep. De versierde zaal stond vol met verschillende onderdelen. Springen, lopen over de balk, skippyballen, zwaaien aan de touwen, rollen, een bal gooien in een mand, klimmen, glijden. De kinderen lieten zien wat ze allemaal kunnen. Daarna kregen de kinderen wat te drinken en een fruitspies met een Nijntje erop. De kinderen mochten op de bank staan en kregen van de juf het diploma. Na het foto moment gingen de kinderen trots naar huis!

Daarna werd de zaal een klein beetje omgebouwd. De brug werd ongelijk gezet om te duikelen, de bank werd gedraaid waardoor er een smalle balk ontstond. Het was de beurt aan de kleuters om hun kunsten te laten zien. Ze hadden er allemaal plezier in en lieten zien wat ze allemaal kunnen. Na wat drinken en een gezonde Nijntje fruitspies vond de diploma-uitreiking plaats. Sommige kinderen behaalden beweegdiploma 1 andere beweegdiploma 2.

O.D.I. kijkt terug op een gezellige, feestelijke diploma gym. Op de website odi-tinte.nl vindt u meer informatie over het Nijntje beweegdiploma en de vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant