Wethouder Wilbert Borgonje opende afgelopen zaterdag het nieuwe onderkomen van Het Kuikentje officieel. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Wethouder Wilbert Borgonje opende afgelopen zaterdag het nieuwe onderkomen van Het Kuikentje officieel. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Nieuw onderkomen Het Kuikentje officieel geopend

Actueel 1.054 keer gelezen

Oostvoorne - Afgelopen zaterdag werd het nieuwe onderkomen van kinderopvang Het Kuikentje aan de Zeehoeveweg in Oostvoorne officieel geopend. Westvoornes wethouder Wilbert Borgonje verrichtte de officiële openingshandeling.

Het Kuikentje is een kleinschalige agrarische kinderopvang die in 2014 begon met de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. baby's en peuters in een ruimte bij de woning aan de Zeehoeveweg nummer 31. De in een landelijke omgeving gelegen locatie biedt de kinderen de gelegenheid om zich al spelend te ontwikkelen te midden van honden, kippen, konijnen en poezen. Ook is er een moestuin, een boomgaard en een speelweide waar de kinderen zich bij Het Kuikentje kunnen uitleven

Aangepast
Inmiddels is een voormalige schuur achter de woning fraai verbouwd en aangepast tot een veel ruimere en ook veel betere ruimte om op een verantwoorde manier de tijd door te brengen, waarin de ouders andere verplichtingen hebben.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant