Afbeelding

‘Genieten OP Voorne-Putten’

Actueel 1.129 keer gelezen

Voorne-Putten heeft het allemaal, rust & dynamiek wisselen elkaar af op het eiland. De komende maanden wordt er op heel Voorne-Putten weer volop genoten met leuke activiteiten voor binnen en buiten, tijdens kleine én grote culturele evenementen, van het maritieme Hellevoetsluis tot Rockanje aan Zee; er is altijd wat te beleven!

De maand juli staat in OP Voorne-Putten in het teken van, hoe kan het ook anders, het strand!  Liefhebbers, klein en groot, genieten met volle teugen van zon, zee en strand op het eiland.

Geen strandliefhebber? Natuurlijk is er nog veel meer te doen OP Voorne-Putten. Deze zomer staan er op het hele eiland vele leuke evenementen op de agenda: concerten, markten, festivals en interessante excursies. Bovendien heeft Voorne-Putten een ruim aanbod aan gezellige restaurants, cafés, campings, B&B 's en hotels.

Shop untill you drop?  Shopaholics kunnen naar hartenlust winkelen bij de leuke winkels in de dorpen en steden  van Voorne-Putten; er is echt voor elk wat wils.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op het eiland Voorne Putten!

some text

'Genieten OP Voorne-Putten is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: www.opvoorneputten.nl/evenementen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant