Music Night Rockanje: bescheidener van opzet, maar goed bezocht | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Zanger Ger Vos trad op tijdens de 'pool party' die ter gelegenheid van de Music Night bij het Badhotel werd georganiseerd. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Zanger Ger Vos trad op tijdens de 'pool party' die ter gelegenheid van de Music Night bij het Badhotel werd georganiseerd. * Foto: Jos Uijtdehaage. (Foto: Jos Uijtdehaage)

Music Night Rockanje: bescheidener van opzet, maar goed bezocht

  •   247 keer gelezen   Actueel

Rockanje – Traditie is traditie. Dus stond de eerste zaterdag van augustus in het afgelopen weekeinde in Rockanje als vanouds in het teken van de Music Night. En hij werd als vanouds ook weer uitstekend bezocht. Van loomheid door het nu al bijna drie maanden aanhoudende bijna exotische zomerweer, was bij het publiek geen sprake. Alleen de opzet van de Music Night was dit keer wat bescheidener dan in voorgaande jaren.

Waar in het verleden nog wel eens een treintje reed om de bezoekers van locatie naar locatie te vervoeren en waar in vrijwel alle edities ook op de terrassen van de strandpaviljoens live muziek was, daar bleef het op Music Night Rockanje 2018 bij drie plekken waar live muziek was geprogrammeerd.

Het Badhotel beet afgelopen zaterdag het spits af. Daar vertrouwde societyzanger Ger Vos al iets na acht uur zijn microfoon de eerste vocale klanken toe in een setting die in een Spaans toeristenstadje aan de kust zeker niet had misstaan. Niet meer op de hoek van de Duindoornlaan en de Raadhuislaan, maar nu volledig in de Raadhuislaan zelf, werkte het podium voor café Boelies en snackbar Tjallings met daarop coverband Recipe vanaf een uur of negen als een magneet op het jongere uitgaanspubliek. Iets verderop in de Raadhuislaan, trok Monique von Beers op het podium voor café Alardusdreef een geheel eigen, veelal ook met café Alardusdreef vertrouwd, publiek.

Ook in een bescheidener vorm bewees Music Night Rockanje dat het een evenement is, dat door het publiek wordt gewaardeerd.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>