De Driehoek in Oostvoorne
De Driehoek in Oostvoorne

Gemeente en De Zeewinde betrekken ouders bij keuze andere tijdelijke huisvesting

Actueel 562 keer gelezen

Rockanje/Oostvoorne - De gemeente Westvoorne en basisschool De Zeewinde in Rockanje betrekken ouders en leerkrachten bij de keuze voor een andere tijdelijke huisvesting voor de groepen 3, 4 en 5. Vertegenwoordigers van ouders en leerkrachten nemen plaats in een klankbordgroep, die de gemeente en het schoolbestuur zal adviseren bij de keuze uit verschillende huisvestingsmogelijkheden. Het schoolbestuur heeft vrijdagmiddag in een brief de ouders opgeroepen zich aan te melden voor deze klankbordgroep.

De leerlingen van groep 3, 4 en 5 zijn voorlopig ondergebracht in schoolgebouw De Driehoek in Oostvoorne, omdat in hun eigen tijdelijke klaslokalen aan de Dwarsweg in Rockanje een verhoogde concentratie schimmelsporen werd aangetroffen. De bedoeling is de leerlingen zo snel mogelijk weer naar school te laten gaan in Rockanje.

Op dit moment wordt onderzocht welke mogelijkheden voor huisvesting beschikbaar zijn. Deze worden in de komende twee weken voorgelegd aan de klankbordgroep van ouders en leerkrachten van De Zeewinde. Het advies van de klankbordgroep wordt meegenomen in het overleg tussen het schoolbestuur en het college van burgemeester en wethouders over het te nemen besluit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant