Straattekenen Rockanje kleurt de Dwarsweg vrolijk in | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Jolien Graaf en Fay Blok maakten samen in twee vakken een grote tekening. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Jolien Graaf en Fay Blok maakten samen in twee vakken een grote tekening. * Foto: Jos Uijtdehaage. (Foto: Jos Uijtdehaage)

Straattekenen Rockanje kleurt de Dwarsweg vrolijk in

  •   219 keer gelezen   Actueel

Rockanje - Schitterend zonnig nazomerweer was het vrijdag overdag. De avond vormde daarop geen uitzondering, dus was het lekker tekenen, krijten en kleuren voor de deelnemers aan het straattekenen in Rockanje.

Ze hadden een leuke avond. Ouders, opa's oma's en andere belangstellenden werden onthaald op een boeiend kijkspel en na afloop was de Dwarsweg vrolijk en bont gekleurd.

Muziek
Vrolijke muziek, ruim bemeten tekenvakken nodigden de jonge kunstenaars uit. En een heel klein beetje hulp van papa of mama voor de allerjongsten bij het invullen van het deelnemersnummer (en soms ook de naam) in het tekenvak, vulde de tijd voordat er begonnen mocht worden. Iedereen maakte er wat moois van en na afloop was er een ijsje van Plusmarkt Slingerland.

Laatste
Voor Rianne van Oeveren was het de zevende en laatste keer dat ze het straattekenen coördineerde. Ze geeft het 'krijtje' door aan Anne, maar blijft volgend jaar nog een ondersteunende rol te spelen.

Prijswinnaars
0-3 jaar: 1. Luna Termorshuizen, 2. Seth Boks, 3. Ian Sloots; 4-6 jaar: 1. Lia Mellema, 2. Valentina Grootscholten, 3. Nya Manshanden; 7-9 jaar: 1. Jolien Graaf/Fay Blok, 2. Sjoerd Bakker, 3. Soukaina Elfrika; 10-12 jaar: 1.Amélie, 2. Thijs Roskam, 3. Silvijn van Hooijdonk.

Fotografie: Jos Uijtdehaage


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>