De jeugsclubkampioenschappen bij Tennisvereniging Oostvoorne (TVO) verliepen weer bijzonder goed.
De jeugsclubkampioenschappen bij Tennisvereniging Oostvoorne (TVO) verliepen weer bijzonder goed. Foto: PR

Jeugdclubkampioenschappen TVO: zonnig en goed tennis

Actueel 411 keer gelezen

Oostvoorne - In de afgelopen week werden bij Tennisvereniging Oostvoorne (TVO) de CARU Containers jeugdclubkampioenschappen gehouden. Op de woensdag na, was het de hele week zonnig, wat resulteerde in perfecte omstandigheden voor regionaal toptennis.

De hele week bezorgden de jeugdspelers de toeschouwers mooie en sportieve wedstrijden. Op vrijdag werden de meeste finales gespeeld. Aansluitend aan de finales was er een ouder-kindtoernooi dat werd gewonnen door Jordy Verdoorn en zijn vader. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een heerlijke barbecue.

Een speciaal bedankje had de wedstrijdleiding over voor de sponsors: 'Zonder CARU Containers als hoofdsponsor en de vele winkeliers uit Oostvoorne was het onmogelijk geweest om deze editie van de jeugdclubkampioenschappen te organiseren'.

Clubkampioenen
De volgende clubkampioenen van 2018 zullen Oostvoorne vertegenwoordigen tijdens de eilandkampioenschappen in november: Douwe Avezaat (oranje), Koen Wolfert (groen), Jaimy Linn Van Der Linde (meisjes t/m 17) en Jimmy Rietdijk (jongens t/m 17).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant