Afbeelding

Studenten werken hard op Oostvoornse- en Brielse Meer

Actueel 291 keer gelezen

Brielle/Westvoorne - 100 Eerstejaars studenten van de TU Delft hebben onder leiding van het bestuur Brielse Zeilschool in samenwerking met Staatsbosbeheer en ondersteuning van Stichting Overleggroep Brielse Meer (SOBM) het nodige snoei- en opruimwerk verricht op het Oostvoornse Meer & Brielse Meer.

De studenten hebben, verdeeld over vijf groepen, veel werk verzet. Volle zakken met zwerfvuil, een parkeerplaats ontdaan van veel onkruid en snoeiwerk uitgevoerd. Dat was goed zichtbaar aan het Oostvoornse Meer en het Brielse Meer.

Onder deskundige leiding van René van Staasbosbeheer is de ontgroening van de studenten goed verlopen. Net als vorig jaar is er gezorgd door SOBM voor een koel drankje en een stukje chocola voor de nodige energie. 'Na twee dagen water drinken zijn ze wel toe aan een koel drankje met een smaakje en een beetje energie', aldus Leo de Bruijn, voorzitter van SOBM.

Het doel voor 2018 is bereikt met deze mooie bijdragen. Met dank aan alle studenten van de TU Delft incl. bestuur en Staatsbosbeheer!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant