Afbeelding
Foto: Martin van Lokven

Nazomeren in Voornes Duin

Actueel 206 keer gelezen

Rockanje - Geniet nog even van de nazomer tijdens een heerlijke wandeling door Voornes Duin op zondag 16 september. Aan alles in de natuur is te zien dat de herfst eraan komt. Meld je vooraf aan voor de wandeling via www.nm.nl/agenda.

In september kan het heerlijk zwoel zijn in Voornes Duin. Lang niet alle planten zijn uitgebloeid. Insecten en vlinders zijn daarom nog volop actief. Jonge vogels profiteren van het rijke voedselaanbod en leren nu op eigen benen te staan. Toch is de herfst in aantocht. Flink wat trekvogels zijn al onderweg. Het is ook de tijd van de bessen. Voor ons zijn het kleurige bolletjes; voor vogels zijn het ware vitaminebommetjes. En de vogels laten deze zich smaken nu ze op trek zijn. Trek goede wandelschoenen aan, neem de verrekijker mee en beleef het zelf!

Aanmelden

Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/voorne/agenda. De excursie start om 10.00 uur bij de Parkeerplaats van Quackjeswater, ter hoogte van Duindijk 7 in Rockanje, en duurt ongeveer twee uur.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant