Afbeelding

Iets minder bezwaarschriften gemeente Westvoorne 2017

Actueel 301 keer gelezen

Westvoorne – Het aantal bezwaarschriften in Westvoorne is vorig jaar gedaald. Uit het jaarverslag 2017 van de bezwaarschriftencommissie blijkt dat 35 bezwaren bij de gemeente zijn binnengekomen.

In 2016 waren dat nog 39 bezwaren. Van de bezwaarschriften heeft de commissie er geen enkele gegrond verklaard. Dertien zijn ongegrond verklaard, twintig besluiten of bezwaren ingetrokken en twee bezwaren niet-ontvankelijk verklaard. Ook zijn er opvallend minder bezwaarschriften over het sociaal domein. Van 35 in 2015, naar 16 in 2016 tot acht in 2017. Zes bezwaren gingen vorig jaar gingen bouwzaken en drie over handhaving. Achttien bezwaarschriften vielen in de categorie 'overige'.

Het was het laatste jaarverslag van voorzitter Dick Bosgieter. Vanaf 1995 was hij (plv) voorzitter en vanaf 2002 voorzitter van de bezwaarschriftencommissie in Westvoorne. In Brielle was Bosgieter dat vanaf 2000. Hij is raadslid geworden in Hellevoetsluis en vindt het, in het kader van de aanstaande ambtelijke fusie, niet wenselijk dan in Westvoorne en Brielle voorzitter te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant