Afbeelding

Boekpresentatie in Beachclub View

Actueel 408 keer gelezen

Rockanje - Alex Kirchner heeft een boek geschreven. Hij woont gedeeltelijk in Apeldoorn, Arnhem en Rockanje, werkend in de Europoort om zijn schrijverswerkzaamheden te kunnen bekostigen. Het boek heet Dolen, angst om te binden zucht naar vrijheid. Volgende week zaterdag wordt het boek gelanceerd in Beachclub View in Rockanje. Grote gedeeltes zijn geschreven in Rockanje. 

Is Alex Kirchner de Jan Cremer van de 21ste eeuw?Alex Kirchner wordt door insiders wel de opvolger genoemd van deze bekende schrijver. Hij is een mix van de oude en de jonge Jan Cremer en laat zowel een gevoelige romantische kant zien van zijn karakter als ook die van de oportunistische wereldreiziger die doet waar hij zin in heeft. Alex spoort in zijn debuutroman Dolen de lezer aan zijn dromen te volgen 'no matter what'. Dolen is 15 september verschenen en is te bestellen op HappyFrog-Books.nl en is verkrijgbaar bij alle bekende webshops en in de boekwinkel. 

In het begin van autobiografisch roman Dolen komt al gelijk de drang naar vrijheid van Roy van Zanten naar boven en de ijzeren wil om een reis rond de wereld te maken. Hij worstelt met de fenomenen settelen en vrij zijn. Door een plotseling en te vroeg overleden vader leeft Roy vol passie voor het leven wetende dat het niet eeuwig duurt. Hij leeft in de fast lane.Tijdens zijn reis zakt hij af in de wereld van de prostitutie en drugs. Gaat hij zijn reis afmaken of belandt hij beroofd en in elkaar geslagen in de goot in een dubieus land? Het boek vertelt ook over een korte relatie met de Franse Michelle Durand, die snel zwanger van Roy is. Ze krijgen een dochter, maar Michelle loopt nog sneller weg dan Roy. Gaat het hem lukken contact te houden met zijn lieve dochtertje met al dat reizen en haar capricieuze moeder?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant