Afbeelding
Foto: PR

SMC krijgt opnieuw spatader- en vaatkeurmerk

Actueel 237 keer gelezen

Spijkenisse - Het Spijkenisse Medisch Centrum is opnieuw beloond met het spataderkeurmerk en het vaatkeurmerk van Harteraad.

Harteraad is partner van de hartstichting en dé organisatie voor iedereen met hart- en vaataandoeningen.

Spataderkeurmerk
Het Spataderkeurmerk van Harteraad helpt patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Om het Spataderkeurmerk te ontvangen, moeten ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra (ZBC's) voldoen aan strenge kwaliteitscriteria, die tot stand zijn gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

Vaatkeurmerk
Het Vaatkeurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Ook om het Vaatkeurmerk te krijgen moet een ziekenhuis voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria die tot stand zijn gekomen in nauwe samenwerking met de betreffende beroepsgroepen.

Het Spijkenisse Medisch Centrum is trots op het behalen van deze keurmerken. 'Het is een erkenning voor de kwaliteit van de geleverde zorg.'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant