Afbeelding

Hondje Lisa nog steeds vermist

Actueel 454 keer gelezen

Rockanje/Oostvoorne - In december 2017, met de kerstdagen, is hondje Lisa  aangevallen door een andere hond in het Voornse duingebied. Ze is daarbij losgebroken en vervolgens gevlucht. Sindsdien is Lisa op verschillende plaatsen in het gebied tussen Oostvoorne en Rockanje gesignaleerd.

Veel personen kijken dagelijks naar Lisa uit. Ook zijn er diverse zoektochten georganiseerd. Tijdens deze tochten werd er met mensen gesproken, die nog niet van de vermissing van Lisa afweten. Afgelopen zomerperiode maakte het volop in blad staan van bomen en struiken het moeilijker om een zichtmelding te verkrijgen. De aankomende herfst en winter zal een zichtmelding vergemakkelijken en daarom vragen de eigenaren een ieder die zich in dit zoekgebied bevindt, mee uit te kijken naar Lisa.

Het is ook mogelijk dat Lisa zich buiten dit gebied bevindt. Voor de mensen die daar wonen, is het prettig om te weten van Lisa. Met name in de vroege ochtend of in de avondschemering is de kans groot op een zichtmelding van Lisa.

Indien u Lisa  ziet, wilt u dan één van deze telefoonnummers bellen? Ger: 0643460288 of Adrie: 0683715009

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant