Afbeelding

Volgend jaar restaurant in voormalig gemeentehuis

Actueel 425 keer gelezen

Oostvoorne – Het oude gemeentehuis aan de Hoflaan in Oostvoorne wordt binnenkort verkocht. De nieuwe eigenaar wil er een horecagelegenheid van maken.

Het pand is nu nog van de gemeente Westvoorne. De toekomstige eigenaar, QX Real Estate, heeft grote plannen met voormalig gemeentehuis van Oostvoorne. Op de begane grond komt een restaurant met plaats voor honderd personen. De zitplaatsen komen in een moderne aanbouw, waar de meningen over zijn verdeeld, met zicht op de burcht en de laan. Het restaurant gaat zeven dagen in de week open. De prijs van een driegangendiner zal maximaal 38,50 euro zijn. Daarnaast kan er ook iets gedronken worden en geluncht. Op de bovenetage kan nog steeds worden getrouwd. De werkzaamheden moeten eind dit jaar of begin volgend jaar starten. In het voorjaar van 2019 moet de nieuwe horecagelegenheid een feit zijn.

Iedereen kon vorig jaar met ideeën voor het gemeentehuis komen. Ook zeemanshuis The Bridge had interesse. De gemeente zoekt nu naar een ander onderkomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant