Eigenaresse Gerlinda van Lotte's Boetiek toont wat voor fleurigs de herfstmode in petto heeft. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Eigenaresse Gerlinda van Lotte's Boetiek toont wat voor fleurigs de herfstmode in petto heeft. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Najaarsmode Lotte's Boetiek belooft kleurrijke hersft

Actueel 579 keer gelezen

Oostvoorne – Afgelopen maandag werden in Lotte's Boetiek & Mannenmode aan de Oostvoornse Stationsweg de eerste twee modeshows gehouden van een serie van zes shows die deze week een indruk geven van wat het najaar voor de modebewuste vrouw en man te bieden heeft. Geel, groen en oranje geven de herfstmode een kleurrijk gezicht.

Natuurlijk completeerden de schoenen van schoenhandel Van Buuren en de brillen van opticien Hugo Lens de presentaties van mannequins en de dressman van het Lotteteam. De rok mag dit najaar en deze winter weer wat langer mag zijn en veel pantalons zijn van niet te opvallende, maar wel degelijk aanwezige, prints voorzien. Shawls en tassen om de najaarsmode 'op te pimpen', om met de enthousiaste woorden van presentatrice Jolanda te spreken, ontbreken natuurlijk ook niet in de Lottecollectie.

Vertrouwd
Ook de goodie-bag, gevuld door de bijdragen van Westvoornse ondernemers voor de bezoekers ontbrak niet. Wie de show nog niet heeft gezien kan deze week nog een indruk op te komen doen. Vanavond (woensdag 10 oktober) om 19.30 en vrijdag (12 oktober) om 14.00 en om 19.30 uur zijn er nog shows.
Lotte's Boetiek&Mannenmode Stationsweg 4, Oostvoorne.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant