Afbeelding
Uw lokale ondernemer

Van der Hoek Makelaars

Actueel 437 keer gelezen

Al generaties lang een makelaar van alle tijden!

Oostvoorne - Aandacht maakt het verschil op Voorne-Putten: de actieve, persoonlijke en betrokken makelaar. Mét de service van vroeger, want al generaties lang zijn ze makelaars van alle tijden.

Dat verschil is merkbaar en tastbaar én niet onopgemerkt gebleven. Ze zijn vorig jaar namelijk in maar liefst vier categorieën genomineerd in de Woningmakelaar van het jaar-verkiezing. Een prestatie om trots op te zijn en dat zijn ze dan ook zeker! Sinds 1960 zijn ze een vertrouwd gezicht in de regio. Wie kent hun borden niet? Zijn er huizen die ze nog niet van binnen gezien hebben? Verkocht? Aangekocht? Binnen de generaties Van der Hoek is er veel ervaring in huis, maar ook in dossiers. Grote kans dat bouwtekeningen van uw woning al in hun bezit zijn. Bijzonder toch?

Kopen, verkopen, huren?

Wilt u uw huis verkopen of verhuren, heeft u een aankoopmakelaar of een taxatie nodig in de omgeving Voorne-Putten? Bij Van der Hoek Makelaars in Oostvoorne bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Door hun ruime ervaring, hoge inzet en professionaliteit hebben zij een uitstekende reputatie opgebouwd en kunt u rekenen op een optimale dienstverlening. Ook op het gebied van bedrijfshuisvesting kunnen zij u van dienst zijn. De presentatie van de woningen wordt bij Van der Hoek Makelaars uitbesteed aan professionals. Ook krijgt iedere woning de beschikking over een eigen Woningcoach. Die is verantwoordelijk voor de styling, het verzorgen van zo'n 40 tot soms zelfs wel 60 foto's, 360 graden foto's, een videopresentatie en digitale plattegronden. Voor iedere woning is er ook een eigen social media campagne.

Qualis

Bij Van der Hoek Makelaars kunt u terecht voor woningen in alle prijsklassen, bestaand en nieuwbouw. Voor woningen in het hogere segment hebben ze nog wat extra's te bieden. Exclusief op Voorne- Putten zijn ze namelijk aangesloten bij Qualis NVM Makelaars. Vier keer per jaar krijgen zo'n 400 abonnees op VoornePutten en landelijk circa 30.000 het glossy magazine van Qualis toegestuurd. Aanvullend komt twee keer per jaar tevens de Qualis Gallery uit. Deze wordt landelijk bezorgd bij iedere eigenaar van een woning van boven de € 600.000,-- die te koop staat.

Het team van Van der Hoek Makelaars bestaat inmiddels uit 14 medewerkers. Daaronder vier registermakelaars en twee assistent registermakelaars. Voor bezichtigingen wordt nog echt alle tijd genomen. Bovendien hebben ze ook een hele leuke ploeg, echt een dynamisch team. Met hun werkwijze en dit team zijn ze dan ook helemaal klaar voor de toekomst!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant