Jesper Lakerveld scoorde bij GHVV '13 de 0-2, maar blesseerde zich ook aan een hamstring. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld scoorde bij GHVV '13 de 0-2, maar blesseerde zich ook aan een hamstring. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders wint weer, OVV geeft het weg in slotfase

Actueel 236 keer gelezen

Vierpolders/Oostvoorne - Vierpolders pakte op bezoek bij GHVV 13 de derde zege in vier duels. OVV gaf in eigen huis tegen Den Bommel een 2-0 voorsprong weg: 2-3.

Met de derby tussen Vierpolders en OVV van komende zaterdag voor de boeg, sterkte de ploeg van de Coosenhoek in Vierpolders het zelfvertrouwen ten opzichte van OVV, dat tegen Den Bommel door een defensief foutenfestival in tijd van een kwartier een zekere zege verspeelde.

Hamstring
De punten waren afgelopen zaterdag weliswaar voor Vierpolders, maar de ploeg van trainer Paul Bestebreur moet het komende zaterdag tegen OVV vrijwel zeker doen zonder topscorer Jesper Lakerveld, die tegen GHVV met een pijnlijke hamstring uitviel en Glenn Stoffers die in Heenvliet al in de warming-up met een kuitblessure afhaakte. Vierpolders nam door goals van Douwe Zijlstra, Jesper Lakerveld en Vincent Bieling een 0-3 voorsprong, maar had het na rust nog knap moeilijk toen GHVV tot 2-3 terugkwam.

Baartmans
Alexander Baartmans zettehet door de afwezigheid van Brandon Taylor en Stony van den berg opnieuw niet complete OVV in eigen huis tegen Den Bommel op een 2-0 voorsprong, maar in het laatste kwartier kantelde Den Bommel de wedstrijd van 2-0 naar 2-3!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant