[Uw lokale ondernemer] Sportcentrum van Unen | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Uw lokale ondernemer

Sportcentrum van Unen

  •   32 keer gelezen   Actueel

Een no-nonsense sportcentrum met kwaliteit

Brielle – Sinds 2008 is aan de Amer Sportcentrum van Unen gevestigd van Marjolein en Joyce van Unen. Dankzij hun gediplomeerde instructeurs staat kwaliteit hier bovenaan. De lessen zijn niet alleen professioneel, maar bovenal ook heel erg gezellig!

De historie gaat overigens verder terug, want de zussen gingen al in november 1985 in de Rozemarijnstraat van start met hun onderneming. "Om precies te zijn, was dat op 2 november 1985", vertelt Marjolein. "De opening is toen gedaan door Bassie en Adriaan. Hier hebben we 9 jaar gezeten en vervolgens nog 14 jaar in de Clarissenstraat. Einde van dit jaar zitten we al weer 10 jaar op deze locatie."

In de loop der jaren is het team behoorlijk uitgebreid. Het sportcentrum is dan ook 7 dagen in de week geopend. "De zondag is echt een hele drukke dag",  zegt Marjolein. "Ook de groepslessen zijn dan druk bezet en die zijn echt heel erg gezellig. Ik denk dat men toch wat losser is in het weekend.  De lessen waar we vroeg mee zijn begonnen, zoals steplessen, zijn nog steeds erg druk. Ik begon daar toen als een van de eerste mee en toen zei een collega van mij nog dat dit een hype was. Maar ik was er toen al van overtuigd dat dit niet zo was. Ook spinninglessen zijn nog steeds erg in trek en de laatste jaren is Zumba ook populair. Pumpen bestaat ook al een tijdje, en nieuw is bijvoorbeeld het Pink Boxing. Maar het allernieuwste wat we hier hebben, is toch wel de Milon Cirkel."

Milon Cirkel

"Het voordeel van de Milon Cirkel is dat het heel laagdrempelig is",  zegt Marjolein. "Mensen krijgen een aantal testen en worden opgemeten en daardoor is al 80% van ze bekend nog voor ze op het eerste apparaat gaan zitten. In de cirkel staan 6 krachtapparaten en er zit ook conditietraining in. In principe doe je hiermee in slechts 35 minuten een complete training. Het is dan ook geschikt voor jong en oud. En sinds eind januari hebben we de allernieuwste cirkel staan, die nog meer trainingsmogelijkheden heeft."

Nieuwe krachttrainingsruimte

Sinds de zomervakantie is er ook een nieuwe krachttrainingsruimte. "Deze is speciaal voor jongens die iets pittiger en iets stoerder willen trainen", legt Marjolein uit. "De apparaten die hier staan, noemen we 'plate loaded' apparaten. Die werken dus met schijven."

De kracht van Sportcentrum van Unen is zeker wel datgene wat ze uitstralen. "Wij proberen hier echt het 'no-nonsense' gevoel uit te dragen", besluit Marjolein. "Je komt hier gewoon om lekker te sporten en lekker bezig te zijn met datgene waar je je lekker bij voelt. En dat geldt ook voor de kleding die je draagt. Dus dat kan iets heel moderns zijn, maar ook een oude jogging broek. Lekker sporten en gezelligheid,  en vooral ook meegaan met de tijd, dat is bij ons het allerbelangrijkste!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>