Afbeelding
Uw lokale ondernemer

Sandra's Delicatessen

Actueel 643 keer gelezen

Delicatessen zijn eigenlijk eetbare cadeautjes

Oostvoorne – Sandra Beesemer runt al 18 jaar met veel plezier haar delicatessenwinkel (Deli-Deux) op het gezellige Dorpsplein. Ze wordt hierin bijgestaan door haar rechterhand Linde. Linde nam het werk over van Anja, die daarvoor 12 jaar lang Sandra's rechterhand was.  

"Ik verkoop eigenlijk alles wat ik zelf ook lekker vind", vertelt Sandra. 'Je moet namelijk wel staan achter datgene wat je verkoopt. Zo verkoop ik allerlei soorten kaas, brood, fijnere vleeswaren, maar bijvoorbeeld ook chocolade. We hebben ook altijd thema chocolade, zoals nu de herfst chocolade en aanverwante soorten thee. Verder hebben we een groot assortiment aan noten, wijnen, pasta's, olijven, olijfolie en dat alles uit verschillende landen."

Het mooie van de producten die Sandra verkoopt, is niet alleen dat ze ontzettend lekker zijn, maar bijna alles is ook uitermate geschikt om cadeau te geven. "We maken er dan ook gelijk een leuk pakketje van", vervolgt Sandra. "Mooi ingepakt met extra aandacht. Ook verkopen we belegde broodjes, maar bijvoorbeeld ook tapasschalen voor feesten en partijen. Op de website kunnen de mensen zien wat er allemaal mogelijk is. Ze kunnen deze dan een dag of twee van te voren nog bestellen, omdat ik alles in huis heb. Uiteraard moet het bij echt grote hoeveelheden wel wat eerder worden doorgegeven."De kerst komt er weer aan en mocht het zo zijn dat u nog een bijzonder kerstpakket wil laten maken, kunt u hiervoor ook bij Sandra terecht. "Er is daarin de keus voor een reeds samengesteld pakket, waarvan je de voorbeelden op mijn website vindt, maar je kunt ook iets geheel naar eigen keuze laten samenstellen met producten uit de winkel. Dit kan dan nog tot de laatste dag voor kerst. Voor de vaste kerstpakketten hebben de mensen de tijd tot donderdag 13 december om hun bestelling door te geven."

Gastenverblijf

Omdat Sandra van mening is dat Oostvoorne door de centrale ligging veel voordelen biedt voor zowel recreanten als zakenmensen, heeft ze inmiddels ook een gastenverblijf geopend. "Ik vind het leuk om gasten te ontvangen, maar ik vind het ook belangrijk dat Oostvoorne meer gepromoot wordt als toeristische gemeente", zegt Sandra. "Ik was dan ook blij met de beslissing van de gemeente om gastenverblijven toe te staan. Ook met betrekking tot de komende veranderingen op het Dorpsplein denkt de gemeente echt mee. Zo komt er meer stoepruimte aan de voorkant, zodat we bijvoorbeeld wat plekjes kunnen maken waar mensen een broodje kunnen eten of even wat kunnen drinken. Vanuit de gemeente is al toegezegd dat het horeca mag worden en als ondernemers hier op het plein zijn we daar erg blij mee. Met zijn allen kunnen we zo Oostvoorne nog beter op de kaart zetten en wat meer leven op het plein creëren."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant