Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Laatste versierde en verlichte fietstocht door Rockanje

Actueel 503 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen vrijdag 26 oktober was de 7e en tevens laatste versierde fietstocht georganiseerd door ProBaRo in samenwerking met Plus Slingerland. Dat het de laatste keer was, komt door de geringe opkomst van deelnemers en tevens door gebrek aan vrijwilligers die de organisatie op zich willen nemen of hierbij willen assisteren.

Dit jaar was Isis de enige deelneemster. Met een prachtig versierde fiets zou zij samen met haar papa Ricardo mee gaan fietsen. Andere jaren was Isis ook altijd van de partij, maar was zij nog te klein om zelf te fietsen en zat zij bij papa achterop. Terecht kreeg zij dan ook de prijs voor mooist versierde fiets. Maar hoe leuk had het geweest als zij enige competitie had gehad.

ProBaRo kampt ook voor andere evenementen met een vrijwilligerstekort en doet dan ook weer een oproep om, ook al heb je maar een paar uurtjes per jaar tijd, je op te geven. Hoe jammer zou het zijn als we nog meer leuke evenementen moeten gaan schrappen van de evenementenkalender. Bij interesse kunt u mailen naar info@probaro.nl

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant