Afbeelding

Halloween in Rockanje nog grootser gevierd

Actueel 604 keer gelezen

Rockanje - Vijf jaar geleden begon Danielle van Noord met het organiseren van Halloween in Rockanje, toentertijd samen met haar vriendin Cynthia. 'Cynthia is helaas overleden, maar daarna ben ik alleen met mijn man William van Noord door gegaan', vertelt Danielle. 'Het jaar daarna heb ik Paul Roebroek van lunchroom de Jongens gevraagd of we in de lunchroom het inschrijven mochten doen en inmiddels doen we een hoop samen.'

'Halloween Rockanje 2018 is dit jaar dus al de 5e editie en deze keer wordt het groter als andere jaren', vervolgt Danielle. 'Dit jaar hebben we namelijk het gehele dorpsplein tot onze beschikking. Wij hebben nu ook een thema toegevoegd en dat is "middeleeuwen met Halloween tintje". Ook hebben we weer een leuke en spannende act op het plein. Elk jaar word het groter en steeds meer adressen versieren hun huis voor de kinderen. Vorig jaar waren er rond de 900 mensen in het dorp op pad en we zien ook steeds meer familieleden mee komen. Nieuw dit jaar is dat het aanmelden via www.halloweenrockanje.nl gaat en u krijgt dan per mail een bevestiging. De kinderen krijgen bij de route een briefje mee en bij de adressen staan letters. Met die letters moet een woord gemaakt worden en dat briefje moet na de route worden ingeleverd op het dorpsplein en daar kunnen leuke prijsjes mee gewonnen worden.

Snoepadressen graag nog wel doorgeven via halloweenrockanje@gmail.com. Vrijdagavond 2 november om 18.00 uur word het aanmelden van adressen en kinderen gesloten en word de route gemaakt. Het dorpsplein gaat open om 18.00 uur en sluit uiterlijk om 22.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant