Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Sinterklaas intocht Rockanje 17 november

Actueel 371 keer gelezen

Rockanje - Het Sint ontvangst comité van de stichting Probaro is al een tijdje druk in de weer met alle voorbereidingen. De meeste ondernemers van Rockanje dragen hieraan hun steentje bij om er een geslaagd feest van te maken.

De op donderdag 15 november tussen 14:00 en 17:00 bij SCC De Merel ingeleverde schoen, kan op zaterdagmorgen tussen 09:30 en 12:00 worden opgehaald bij SCC De Merel. Ook dit jaar heeft het Sint comité besloten om de kinderen een parcours af te laten leggen in het kader van NL Pieten-Fit, de Pieten zullen de kinderen daarbij "helpen". Aan het eind van het parcours wacht dan de gevulde schoen en een Pietendiploma.

De Sint wordt rond 14:15 door Ons Genoegen opgehaald bij Stuifakker en zal rond de klok van 14:30 door burgemeester De Jong worden ontvangen op het bordes van het Gemeentehuis te Rockanje. Vervolgens maakt de Sint, voorafgegaan door "Ons Genoegen" een kleine tour door het dorp welke eindigt op het Dorpsplein. Hier is een podium opgesteld en zorgt Ons Genoegen voor een gezellige Sinterklaas sfeer. De kinderen kunnen hier de Sint een handje geven en met hem en/of zijn Pieten op de foto. Natuurlijk mogen ze ook een brief met hun wensen inleveren.

De Sint heeft ons laten weten dat hij het héél leuk zou vinden als er zo veel mogelijk kinderen (ouders ook) meelopen tijdens zijn rondrit door het Dorp of langs de route staan. De route is Dwarsweg – Hoogvlietlaan – Middeldijk – Dorpsweg – Dorpsplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant