Amy is het type die weet wat zij wel en vooral niet wil
Amy is het type die weet wat zij wel en vooral niet wil

Eigenwijze avonturier zoekt een nieuw baasje

Actueel 271 keer gelezen

Spijkenisse - Amy is een schildpadpoes van ongeveer 3 jaar oud. Zij is gevonden met een abces aan haar staart die mogelijk ontstaan is na een vechtpartij. Gelukkig is zij hier inmiddels van hersteld en kunnen ze op zoek gaan naar een nieuw baasje.

Amy is het type die weet wat zij wel en vooral niet wil. Wanneer zij iets niet wil, maakt zij dit duidelijk met lichaamstaal en mocht dit signaal gemist worden, dan maakt zij het duidelijk door een tik te geven. Amy kan zich prima amuseren met wat speelgoed, maar is er ook wel snel op uitgekeken. Zij zoeken voor deze eigenwijze avonturier een baasje zonder andere dieren en zonder kleine kinderen, een huis met tuin is zeer gewenst, maar ook niet onbelangrijk; een baasje die niet de hele dag van alles verwacht van Amy en haar gewoon kat laat zijn en Amy zelf de gelegenheid geeft om te kroelen.

Ben je op zoek naar een poes met karakter? Stuur dan een e-mail met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl of bel hen even.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse Markenburgweg 1 3202 LH Spijkenisse Tel.: 088-3437131 E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant