Afbeelding

Internationaal Veteranen hockey bij MHV Forcial en HC Voorne

Actueel 458 keer gelezen

Rockanje - Het Engelse "St Albans oldest hockeyteam" blikt terug op een geslaagd bezoek aan Voorne-Putten. De toernee begon woensdagavond 7 november bij MHV Forcial aan de 2e Slag in Rockanje met de returnwedstrijd tegen het team HLA-team Forcial-Voorne. De teams kruisten in april van dit jaar ook de degens. Toen op de velden van St Albans.

In de eerste 2 kwarten van de match liep Forcial-Voorne HLA aanvankelijk uit tot 3-0. De Engelsen lieten het er niet bij zitten. In het 3e kwart wisten de krasse 60-70+ hockeyers knap langszij te komen tot 3-3. Door een goede peptalk voor het 4e kwart wist het Forcial-Voorne HLA team zich te herpakken. Met 2 fraaie doelpunten werd een eindstand van 5-3 op het scoreborg gezet. Zoals gebruikelijk werd de wedstrijd afgesloten met een zeer geanimeerde 'derde helft' met een heerlijk buffet. Het St Albans team vervolgde hun toernee op donderdag 8 november met deelname aan het grote 60+ toernooi van HC Voorne in Hellevoetsluis.