Afbeelding

Fundagen voor jonge mantelzorgers

Actueel 424 keer gelezen

Regio - Op woensdag 12 en donderdag 13 december zet Stichting MEE jonge mantelzorgers in het zonnetje. Tijdens de twee fundagen worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd waaraan mantelzorgers woonachtig in Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne kunnen deelnemen. Wanneer ben je jonge mantelzorger?

Jonge mantelzorgers hebben thuis iemand voor wie ze zorgen of waar ze zich zorgen over maken omdat diegene bijvoorbeeld chronisch ziek of gehandicapt is. Dat kan de vader of moeder zijn, maar ook een broer of zus of een ander familielid.

Funmiddag voor kids

Op woensdag 12 december van 16.00 tot 18.30 uur is er een leuke middag georganiseerd voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. De middag vindt plaats bij O.b.s. Jan Campert, Slauerhofflaan 2 in Spijkenisse. Tijdens deze middag kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten zoals een bingo, sumoworstelen, een letterspel of een creatieve activiteit. De middag wordt afgesloten met een patatje en een snack.

Funavond voor jongeren

Op donderdag 13 december van 17.30 tot 20.30 uur vindt er een leuke, interactieve avond plaats voor jonge mantelzorgers tussen de 14 en 22 jaar. Op deze avond wordt er onder andere een workshop djembé gegeven en kunnen zij deelnemen aan spellen zoals sumoworstelen en het letterspel. De jongeren krijgen tussendoor ook wat lekkers te eten, namelijk patat met een snack. De funavond vindt plaats bij O.b.s. Jan Campert, Slauerhofflaan 2 in Spijkenisse. Aanmelden Jonge mantelzorgers kunnen zich voor 30 november aanmelden voor één van de fundagen door een mailtje te sturen naar mariska.braam@meeplus.nl of te appen naar t.06-50680966. Wil je als jonge mantelzorger niet alleen komen? Neem dan gerust een vriend(in) mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant