Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Zorgwinkel Oostvoorne heropend in nieuwe pand

Actueel 1.451 keer gelezen

Oostvoorne - Vrijdag werd aan de Mildenburglaan in Oostvoorne officieel het nieuwe pand van Zorgwinkel Oostvoorne in gebruik genomen. 'Mondzorg Voorne', de mondhygiënepraktijk waarin eigenaresse Mylène Wats, samen met haar collega's Daniëlle Quak Olden en Kathy van Dintel praktiseert, had al eerder haar intrek genomen in het fraaie nieuwe pand.

Maar sinds vrijdag is ook Zorgwinkel Oostvoorne van de Stationsweg verhuisd naar de nieuwe locatie. De kinderen van eigenaar Maurice Hensens, markeerden de ingebruikname van het nieuwe pand door de zorgwinkel, met het leggen van een 'eerste steen'.

In 2003 begon Els Hensens binnen haar fysiotherapiepraktijk in Leerdam met het aanmeten van therapeutische elastische kousen. In 2006 behaalde ook Maurice Hensens zijn papieren voor het aanmeten en zo ontstond op 1 januari 2007 de VOF 'Hensens hulpmiddelen en therapeutische elastische kousen'. Op 1 september 2017 werd de VOF opgeheven en werd Maurice de enige eigenaar van het bedrijf. De vraag naar therapeutische elastische kousen en hulpmiddelen groeide hard, waardoor er behoefte kwam aan een ruimer onderkomen, dat vrijdag op feestelijke wijze werd betrokken.

Kijk ook op www.zorgwinkeloostvoorne.nl

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant