De meiden van WIK turnden in de tweede ronde van de turncompetitie beter dan in de eerste
De meiden van WIK turnden in de tweede ronde van de turncompetitie beter dan in de eerste

WIK presteert beter tijdens tweede ronde turncompetitie

Actueel 263 keer gelezen

Hellevoetsluis - De turnsters van WIK toonden in de tweede wedstrijd van de turncompetitie van Voorne-Putten en Rozenburg vooruitgang ten opzichte van de eerste. Sarah, Michelle, Leigh, Stella en Eliza turnden in het ochtendprogramma. Michelle werd op het onderdeel sprong eerste! Sammy, Xana, Mara en Yentl turnden vervolgens in de categorie Pupil 2. Ze lieten stuk voor stuk een enorme puntenverbetering zien ten opzichte van de eerste wedstrijd. In de laatste ronde kwamen Lizz en Sophie aan bod, ook zij toonden verbetering.

Bij de meisjes recreatie veroverde Desi een bronzen medaille. Ook Zoë kan trots zijn op haar resultaat. Ze scoorde bijna 4 punten hoger dan in haar eerste wedstrijd. Vooral op de brug liet ze grote vooruitgang zien: mooie, hoge zwaaien en voor het eerst zelfstandig ophurken! Helaas geen medailles. Danaya was als laatste aan de beurt bij de jeugd. Ze voerde alle vier de onderdelen foutloos uit, maar de concurrentie was erg sterk, dus geen podiumplek.

Toestelfinales
Komende zaterdag 1 december zijn in de Hellevoetsluis de toestelfinales. Ook een aantal meiden van WIK heeft zich voor 1 of meerdere toestellen weten te plaatsen en komen zaterdag in actie komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant