Assistent Richard Venneker (l) en trainer Harry Rusken zagen hoe Rockanje de tweede seizoenszege boekte (Archieffoto: Wil van Balen)
Assistent Richard Venneker (l) en trainer Harry Rusken zagen hoe Rockanje de tweede seizoenszege boekte (Archieffoto: Wil van Balen)

Rockanje pakt tweede zege, Zwartewaal en Brielle niet

Actueel 284 keer gelezen

Rockanje/Middelharnis/Honselersdijk – Rockanje won met 4-0 van FIOS. Brielle speelde met 0-0 gelijk bij Honselersdijk. Zwartewaal verloor met 4-0 bij Flakkee. Het was pas de tweede seizoenszege voor de ploeg van trainer Harry Rusken en assistent Richard Venneker.

Rockanje, dat met Sven Groenenboom een van de productiefste spelers in het topscorersklassement van deze krant in de ploeg heeft, scoort genoeg goals, maar krijgt er ook (te) veel tegen. Tegen FIOS ontbrak Groenenboom omdat hij het eerste van twee duels schorsing uitzat. Yoeri 't Mannetje en Sander de Ruiter namen met allebei 2 goals de taak van de goalgetter over.

Rood
Zwartewaal kreeg op bezoek bij Flakkee in Middelharnis in de eerste helft een voet aan de grond. De thuisclub scoorde vier keer, waarmee het duel bij rust al was beslist. In de tweede helft hield Zwartewaal de nul, maar zonder aanvoerder Michael van Maurik, die er met een rode kaart af moest, lukte het ook niet meer om te scoren.

Acht in negen
Scoren gaat Brielle ook nog steeds slecht af. Tegen Honselersdijk bleef de ploeg van trainer stanley Rieborn steken op 0-0. Brielle scoorde tot dusver in negen duels slechts acht keer…

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant