Afbeelding

Zaterdag 15 december Kerstfair in Oostvoorne

Actueel 309 keer gelezen

Oostvoorne - De organisatie van de Kerstfair, Stichting Culturele Evenementen Oostvoorne, kijkt enorm uit naar 15 december. Samen met de vrijwilligers en standhouders zorgen zij voor een dag gezellig rondlopen, eten, drinken en naar muziek luisteren. Alles zit tot nu toe mee.

Er zijn 40 kramen met kerstartikelen aangemeld, de Agathahoeve komt met een aantal van hun dieren. De kerstman rijdt op de arrenslee rond. De kinderen mogen zo veel rondjes mee rijden als zij willen. Er is een mooi gedekte tafel waar erwtensoep, poffertjes, enz gegeten kan worden. En er is volop muziek. Volharding trapt om 11 uur af met een concert. Daarna spelen afwisselend Popkoor Tintunes en Shantykoor 3 keer niks. Tussen alle mensen, kramen, muziek is de Dickensgroep die zorgen voor een echte kerstsfeer. Het enige wat tegen kan zitten is het weer. Vorig jaar was het erg nat en koud. De organisatie heeft er veel zin in en ziet u graag tussen 11 en 18 uur op het Dorpsplein.

Heeft u daarna nog niet genoeg van de gezelligheid en muziek. Om 19 uur geeft Mandoline vereniging Capriccio een uitvoering in de Dorpskerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant