Afbeelding

Vele activiteiten bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Actueel 281 keer gelezen

Oostvoorne/Rockanje - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt diverse cursussen, interessante lezingen en leuke activiteiten aan. Ook de komende tijd staan er weer leuke activiteiten op de agenda. 

Zo is er op woensdag 19 december van 10.00 tot 12.00 uur het Mamacafé in de Bibliotheek Oostvoorne. Het Mamacafé is een plek waar je, samen met je kind, een kopje koffie/thee (of iets anders) kunt drinken, andere vaders en moeders kunt ontmoeten en iedere keer geïnformeerd wordt over een thema dat aansluit bij jou en je zoon en/of dochter. Natuurlijk zijn vaders, opa's en oma's en andere belangstellenden ook van harte welkom! De toegang is gratis.

Tabletcafé
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert met regelmaat ook een Tabletcafé. De eerstvolgende bijeenkomst in bibliotheek Oostvoorne vindt plaats op woensdag 19 december. Wil je meer uit je tablet halen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je e-books kunt lezen op je tablet of ben je op zoek naar leuke apps, tips & trucs van andere tabletgebruikers? Kom dan langs in het Tabletcafé! Je kunt je ervaringen met elkaar delen, programmatips uitwisselen en op deze manier meer uit je tablet te halen. Het accent van het Tabletcafé ligt op leren van en delen met elkaar. Tip: neem je tablet mee! Tijd 10:00 – 11:30 uur, toegang gratis. 

Openingstijden bibliotheek rondom feestdagen
De Bibliotheek locaties in Westvoorne zijn gesloten op Eerste & Tweede Kerstdag (dinsdag 25 en woensdag 26 december) en Nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari). Maandag 24 december sluit de Bibliotheek om 16.00 uur evenals Maandag 31. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta wenst iedereen fijne feestdagen!

Tot ziens in de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta! Kijk voor het complete activiteitenaanbod op www.bzhd.nl/activiteiten Volg de Bibliotheek ook via facebook.com/bibliotheekzhd of twitter.com/bibliotheekzhd

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant