Afbeelding

Ondernemers versieren dorpskernen voor feestdagen

Actueel 117 keer gelezen

Westvoorne - Extra kerstbomen en kerstverlichting dragen bij aan sfeervolle winkelgebieden in Rockanje en Oostvoorne. Deze kerstversiering is verzorgd door het nieuw opgerichte promotieteam, momenteel bestaande uit: Toscana Bloemen, Lunchroom de Jongens, Van Buuren Schoenen, Zoete Koek en de gemeente Westvoorne. Het promotieteam werkt namens alle winkeliers aan de uitstraling van de winkelgebieden door het jaar heen. De gemeente Westvoorne heeft hiervoor een financiële bijdrage ter beschikbaar gesteld.

Veel lokale ondernemers hebben meegewerkt om op korte termijn de decemberacties voor elkaar te krijgen. Het promotieteam wil graag de volgende ondernemers bedanken voor hun medewerking: Deli Deux, Gall&Gall Rockanje, DA drogist, Lotte's Boetiek, tuincentrum Welkoop en tuincentrum Torreman. Ook bedanken zij vastgoedeigenaar M7 voor hun enthousiasme om de Pastorielaan feestelijk te versieren. Tot slot bedanken zij de vrijwilligers die hebben meegeholpen met het ophangen van de feestverlichting.

Naast acties in de decembermaand, is het de ambitie van het promotieteam om meerdere malen per jaar zichtbaar te zijn.  Hiervoor is de samenwerking met collega-winkeliers onmisbaar! Heeft u ideeën voor het promotieteam? Of wilt u meehelpen? Laat het weten via het Servicepunt (0181) 40 80 00 of servicepunt@westvoorne.nl

Uit de krant