Afbeelding

Kom langs bij Scouting Geysendorffer!

Actueel 314 keer gelezen

Oostvoorne - Na een jaar vol actie, avontuur beleefd te hebben tijdens de vele opkomsten en kampen in 2018, zullen de jeugdleden van Scouting Geysendorffer ook in 2019 weer iedere zaterdag iets nieuws, spannends, uitdagends, en avontuurlijks gaan ondernemen. Naast de wekelijkse opkomsten op de zaterdagen zullen alle speltakken ook in 2019 weer deel gaan nemen aan allerlei regionale wedstrijden, bijzondere activiteiten en gaan ze met elkaar op kamp.

Bij Scouting besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. De jongste leden bij de Welpen beleven met elkaar allerlei avonturen in de duinen van Oostvoorne, de oudere leden bij de waterscouts zijn (tijdens hun vaarseizoen) veel op en in het water van het Brielse Meer te vinden.

Een keertje gezellig vrijblijvend meedoen met 1 van de speltakken, om te ontdekken of scouting iets voor jou is, dat kan! Kom dan langs bij hun clubgebouw gelegen op een prachtige locatie aan het Grenspad bij de Welpen (een speltak voor kinderen van 6 t/m 11 jaar) of in de thuishaven van de waterscouts (bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar) aan het Brielse Meer. Bekijk ook de website www.scoutingwestvoorne.nl met meer informatie over deze scoutinggroep, waaronder een routebeschrijving naar de locaties. Heeft u vragen over deze scoutinggroep of wilt uw zoon of dochter een keertje meedoen ergens in de aankomende weken neem dan gerust even contact met hen op via het e-mailadres: info@scoutingwestvoorne.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant