Afbeelding
Foto: Lesley

Van der Hoek Makelaars partner van NMo

Actueel 282 keer gelezen

Oostvoorne - Het NMo lanceert het Nationaal Monumenten Portaal. Dé plek voor iedereen die een monument wil beleven, kopen of huren. Van der Hoek Makelaars is door de NMo aangewezen als exclusieve partner op Voorne Putten en Goeree Overflakkee.

De Nationale Monumentenorganisatie, afgekort NMo, is een Nederlandse organisatie, die onder andere Rijksmonumenten beheert die geen rijksfunctie hebben. De NMo wil met dit platform samenwerking in de monumentenwereld tot stand brengen, met als doel kennis delen, schaalvoordelen behalen, nieuwe toepassingen voor monumenten ontwikkelen en een grotere publieke belangstelling voor monumenten wekken.

Een portaal waar monumenten te koop en te huur worden aangeboden, overnacht kan worden of evenementen worden georganiseerd. De 'Funda voor monumenten' werd ontwikkeld op verzoek van de leden van de NMo. Een plek waar vraag en aanbod samenkomen, bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven.

Sebastiaan van der Velden: "We zijn heel trots dat we door het NMo zijn gevraagd om toe te treden als exclusieve partner. Het Nationaal Monumenten Portaal is een prachtig initiatief waarin wij kunnen bijdragen aan het onderhouden, het waarborgen en het doorgeven van monumenten aan de volgende generaties. Met onze kennis en expertise van de markt op Voorne Putten en Goeree Overflakkee én onze kennis van het midden- en hogere segment woningen, kunnen wij een volwaardig partner zijn voor de NMo. "

Het Nationaal Monumenten Portaal is vanaf 6 december toegankelijk voor iedereen die een monument wil beleven, kopen of huren. www.nationaalmonumentenportaal.nl

Over Van der Hoek Makelaars
Van der Hoek Makelaardij is opgericht in 1960. Directeur Alexander van der Hoek is alweer de derde generatie van deze makelaarsfamilie. In 2016 is Sebastiaan van der Velden als partner toegetreden. Van der Hoek Makelaars is ook één van de 50 Qualis-makelaars in Nederland. Een label toegekend aan makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie. Onze makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden. www.vanderhoekmakelaars.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant