De opbrengst van de verloting komt ten goede aan het scholenproject van de Stichting Old Tafo te Rockanje
De opbrengst van de verloting komt ten goede aan het scholenproject van de Stichting Old Tafo te Rockanje

'Het is hier fantastisch' door toneelgroep ICC uit Tinte

Actueel 471 keer gelezen

Tinte - Op zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari speelt toneelgroep ICC uit Tinte in het Verenigingsgebouw het toneelstuk 'Het is hier fantastisch', geschreven door Michael Pertwee en John Chapman.

Een eerdere aankondiging in deze krant heeft er toe geleid dat de avonden in februari reeds volgeboekt zijn, maar voor wie ICC toch graag wil zien spelen, is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de voorstelling van zaterdagavond 26 januari.

Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen tot 12 jaar en kunnen gereserveerd worden via telefoonnummer 0181-402524 of door te mailen naar toneel@kerktinte.nl. Geef uw naam, telefoonnummer, avond van uw keuze (slechts de 26e dus) en het aantal personen waarvoor u reserveert door. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Gewoontegetrouw vindt ook dit jaar weer iedere avond een verloting plaats. Ditmaal komt de opbrengst daarvan ten goede aan het scholenproject van de Stichting Old Tafo te Rockanje en in het verlengde daarvan in meer specifieke zin aan de pakweg 150 leerlingen van de Tinte Presbyterian Nursery and Kindergarten in Old Tafo te Ghana (zie voor meer info www.Rockanjeschool.com).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant