Leerlingen De Zeewinde deze week weer naar noodlokalen | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Donderdag en vrijdag hadden alle leerlingen vrij en verhuisden personeel en verhuizers spullen terug naar Rockanje (foto Jos Uijtdehaage)
Donderdag en vrijdag hadden alle leerlingen vrij en verhuisden personeel en verhuizers spullen terug naar Rockanje (foto Jos Uijtdehaage) (Foto: JosUijtdehaage)

Leerlingen De Zeewinde deze week weer naar noodlokalen

  •   367 keer gelezen   Actueel

Rockanje - Leerlingen van basisschool De Zeewinde gaan weer allemaal in Rockanje naar school. De noodlokalen worden weer in gebruik genomen. Donderdag en vrijdag hadden alle leerlingen van de school vrij. Toen verhuisden het personeel en verhuizers spullen van Oostvoorne naar Rockanje terug.

De kinderen van groep 3,4 en 5 hadden vanaf dit schooljaar les in het oude gebouw van basisschool De Driehoek in Oostvoorne. In de noodlokalen aan de Dwarsweg in Rockanje was een verhoogde concentratie aan schimmelsporen aangetroffen. Veel kinderen werden ziek.

De units zijn uit elkaar gehaald, schoongemaakt en teruggeplaatst. Wel vindt nog een onderzoek naar de luchtkwaliteit plaats. De GGD controleert als de lokalen in gebruik zijn of alle ventilatie-units naar behoren werken. Ook de uitslag van het wateronderzoek is als de lessen weer in Rockanje zijn begonnen nog niet binnen en daarom mogen de kranen nog niet worden gebruikt. De kinderen kunnen tot die binnen is nog niet hun handen wassen, maar desinfecterend spul gebruiken en moeten uit waterflesjes drinken.

Momenteel loopt ook een onderzoek naar de gang van zaken rondom de noodlokalen van De Zeewinde. De bevindingen worden in maart verwacht.

Fotografie: Jos Uijtdehaage


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>