Afbeelding

Fotografe Bianca Rijkenbarg genomineerd voor bruidsfotoaward

Actueel 416 keer gelezen

Rockanje - Fotografe Bianca Rijkenbarg uit Rockanje is genomineerd voor een Bruidsfotoaward 2019. Uit ruim 1200 inzendingen werd haar foto van de bruid op het strand gekozen als één van de genomineerde in de categorie Bruid. In totaal zijn er 8 categorieën  met allemaal 10 foto's.

De verkiezing Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een felbegeerde en prestigieuze prijs onder bruidsfotografen. Het doel van deze award is vooral om bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen in Nederland. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Bianca is sinds 2009 actief als freelance fotograaf en viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. De afgelopen 10 jaar heeft zij heel veel bruiloften gefotografeerd in en rond haar woonplaats Rockanje. Maar ook in de rest van Nederland en Europa wordt zij geboekt om bruiloften te fotograferen. Een professional die dankzij haar jarenlange ervaring en oog voor detail bruiloften op een pure en spontane manier weet vast te leggen. Naast bruiloften fotografeert zij ook families, portretten en opdrachten voor verschillende bedrijven.

Tot 4 mei kan er gestemd worden via www.bruidsfotoaward.nl. De winnaars van alle categorieën zullen eind mei bekend gemaakt worden tijdens een feestelijke uitreiking.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant