Afbeelding

Aandacht voor de komende verkiezingen bij LINQ Media

Actueel 245 keer gelezen

Regio - LINQ Media schenkt op vier achtereenvolgende dinsdagen van 19.00 tot 21.00 uur aandacht aan de aanstaande verkiezingen voor de Provinciale Staten Zuid-Holland en het Waterschap de Hollandse Delta. Elke dinsdag, te beginnen op 26 februari met Peter de Jong van Westvoorne, wordt één van de vier burgemeesters op Voorne-Putten geïnterviewd door hun politieke presentator Dick Bosgieter over de invloed van de provincie over gemeentelijk beleid.

Daarnaast worden in het tweede gedeelte van de uitzending lokale (aanstaande en zittende) bestuurders geïnterviewd van zowel de provincie als het waterschap.Op 5 maart is de beurt aan Mylène Junius van Hellevoetsluis, op 12 maart aan Foort van Oosten, de nieuwe burgemeester van Nissewaard en Gregor Rensen van Brielle sluit de rij op 19 maart. De verkiezingen zijn de volgende dag op 20 maart 2019!

Tijdens de live uitzendingen worden ook TV opnamen gemaakt en worden er straatinterviews uitgezonden die in de diverse gemeenten met de inwoners zijn gemaakt.

Meer informatie vindt u op de website www.linqmedia.nl en op LINQFM op 105.1/106.9.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant