De veiling was alvast een beginnetje!
De veiling was alvast een beginnetje!

Joke loopt voor Alpe d'HuZes voor onderzoek naar kanker

Actueel 231 keer gelezen

Twee weken geleden organiseerde Joke van der Schelde een veiling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Alpe d'Huzes. "De veiling is niet heel druk bezocht, maar heeft wel leuk wat opgeleverd" zegt Joke trots.

Op haar actiepagina die te vinden is op www.opgevenisgeenoptie.nl met als zoekterm 'Joke Schelde' vertelt Joke waarom ze meedoet en kunt u een bedrag doneren dat geheel ten goede komt aan Alpe d'Huzes. Joke hoopt op 5 juni a.s in 4 uur de 15.5. kilometer bergop te lopen. Alle deelnemers aan de Alpe d'Huzes lopen of fietsen de berg in Frankrijk op om geld in te zamelen om onderzoek naar kanker mogelijk te maken.

Actie Plus Brielle
Vanaf 1 maart a.s. is er een actie gestart bij Plus Brielle om via het statiegeld geld in te zamelen. Want Joke is niet snel tevreden: "opgeven is geen optie, dus ik ga gewoon door met het inzamelen van geld'.

Sponsorloop Oostvoorne
Op zaterdag 13 april a.s. start vanaf de Voornse Hoeve aan de Molendijk 25 Oostvoore een sponsorloop. Vanaf 12.30 uur kunnen deelnemers zich melden en voor ze gaan lopen krijgen ze wat te eten en drinken aangeboden. Het is de bedoeling dat deelnemers zich laten sponsoren per rondje van 2.5 km dat zij gaan lopen.

Wil je mee doen? Bel dan na 18.00 uur Joke op 06 – 42256359.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant