Een fancyfair en een stembureau tegelijkertijd
Een fancyfair en een stembureau tegelijkertijd

Ouderwetse fancyfair in Stuifakkers Rockanje

Actueel 588 keer gelezen

Rockanje - Op woensdag 20 maart organiseren de vrijwilligers van SWOR/Trefpunt Rockanje een echte ouderwetse fancyfair. Waar gezelligheid, sfeer en het aanbod voor een super leuk bezoek aan het stembureau zorgt, want Stuifakkers is deze dag een van de Westvoornse stembureaus waar alle inwoners van Westvoorne hun stem uit kunnen brengen.

Het aanbod deze dag is ruim, want er is onder meer prachtige dameskleding, mooi vervaardigd handwerk, eigen gemaakte advocaat, jam en soep. Ook is er curiosa, zijn er schilderijen, sieraden en schitterende bloemen verkrijgbaar, en niet te vergeten de overbekende "Swinshoek oliebollen" welke ook deze keer weer door de bekende Rockanjenaar Ank Hoogenboom worden gebakken, en telkens weer van een uitmuntende kwaliteit zijn.

Ook voor het bekende natje en droogje is gezorgd, want in zaal "het Getij" van het Woonzorgcentrum is een gezellig terrasje ingericht. Kortom voor elk wat wils, en zeker een reden om een bezoek te brengen aan de Briggemandreef 2 te Rockanje, om van deze verkiezingsdag een "echte feestdag" te maken. De fancyfair duurt van 10.00 tot circa 16.00 uur, en niet onbelangrijk de opbrengst komt ten goede van het welzijn dat SWOR/Trefpunt binnen Stuifakkers organiseert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant