Afbeelding

Westvoorne organiseert bijeenkomsten over Veiligheid

Actueel 246 keer gelezen

Rockanje/Oostvoorne - Gemeente Westvoorne en politie Rotterdam-Rijnmond organiseren twee bijeenkomsten over Veiligheid. Maandagmiddag 11 maart vindt de eerste bijeenkomst plaats in Cultureel Centrum de Merel in Rockanje en op dinsdagavond 12 maart volgt de bijeenkomst in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne.

De bijeenkomsten gaan over Veiligheid in Westvoorne en zijn interactief van opzet. De gemeente wil graag van inwoners horen welke vragen er zijn op het gebied van Veiligheid. Tijdens de bijeenkomst zijn burgemeester De Jong, de politie en de buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) aanwezig om in gesprek te gaan met inwoners over diverse veiligheidsonderwerpen.

In het najaar van 2018 organiseerden gemeente en politie een soortgelijke bijeenkomst over veiligheid. De aankomende bijeenkomsten zijn anders van opzet. Er wordt geen presentatie gehouden, de onderwerpkeuze ligt bij de inwoners zelf. Alle inwoners van Westvoorne zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

* maandag 11 maart 2019 van 13.00 tot 14.00 uur in Cultureel Centrum de Merel, Dwarsweg 23 in Rockanje en

* dinsdag 12 maart 2019 van 19.00 tot 20.00 uur in Cultureel Centrum de Man, Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant