Afbeelding

Prijsvraag fluisterboot Voorne-Putten

Actueel 327 keer gelezen

Regio - De bouw van de nieuwe Fluisterboot van de stichting Fluisterboot Voorne-Putten is in volle gang. De verwachting is dat eind mei/begin juni de boot in de vaart kan worden genomen en inwoners en bezoekers van Voorne-Putten een rondvaart kunnen maken op de Bernisse.

De fluisterboot komt in Zuidland aan de Loswal te liggen en daar wordt een ontvangst- en expositieruimte gecreëerd. Momenteel wordt er gezocht naar sponsors en vrijwilligers als schippers, gidsen en klussers om de Loswal bedrijfsklaar te maken. Wilt u meehelpen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden van de stichting viahttp:// https://rondvaarttochten.info. Op deze website vindt u alle informatie!

De nieuwe Fluisterboot heeft nog geen naam en daarom heeft het bestuur besloten de inwoners van Voorne-Putten om hulp te vragen en een prijsvraag uitgeschreven. Weet u een mooie, leuke, verrassende, originele en passende naam voor de nieuwe Fluisterboot? Mail die dan naar prijsvraag@rondvaarttochten.info. De winnaar van de prijsvraag mag met familie en vrienden (tot maximaal 50 personen) een rondvaart maken op de Bernisse. Doet u mee?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant