Rowen Bronwasser had veel kansen, maar slaagde er niet in om te scoren. (Archieffoto: Wil van Balen).
Rowen Bronwasser had veel kansen, maar slaagde er niet in om te scoren. (Archieffoto: Wil van Balen).

OVV kan 'inhaalkans' bij RHS niet optimaal benutten

Actueel 306 keer gelezen

Hoogvliet - OVV kwam op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet Sport niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor de ploeg van trainer Rob Vuik niet optimaal benutte van de nederlaag die Rozenburg leed in de derby tegen GHVV '13.

OVV kampte door de afwezigheid van Stony van den Berg (werk) en Brandon Taylor en Timo Lemmens (blessures) wel weer met de nodige personele problemen. Maar blijft ondanks het verlies van twee punten goed in de race om nacompetitievoetbal.

Beroep
Rob Vuik deed een beroep op Rowen Bronwasser, dit seizoen de productieve spits van het tweede elftal van OVV, om de aanvalskracht van zijn team in Hoogvliet op peil te houden. Bronwasser kreeg tegen Rijnmond Hoogvliet Sport ook goede kansen, net als zijn collega-aanvallers Pascal van Hulst en Yoeri Bak, maar OVV kwam niet verder dan de goal van Van Hulst, die in de eerste helft een al vlot opgelopen 1-0 achterstand recht trok: 1-1.

Derde plaats
OSV Oud-Beijerland verloor met 3-0 van de gedoodverfde kampioen FC Binnenmaas, dus bezet OVV na de negentiende speelronde alleen de derde plaats met een puntje meer dan Oud-Beijerland. Als het lukt om die positie in de resterende zeven duels vast te houden pakt OVV een ticket voor de nacompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant