Afbeelding

Doe jij ook mee met de Lente speurtocht?

Actueel 294 keer gelezen

Oostvoorne - Op zaterdag 13 april organiseert Scouting Geysendorffer een leuk en uitdagend programma vanuit de dorpskern van Oostvoorne. Zo zullen ze onder andere een speurtocht lopen met hierin allerlei spellen en opdrachten verwerkt. Zo kan je naar beneden van een kabelbaan, balanceren over koord boven de grond, pijl en boog schieten, lasergamen en nog veel meer.….

?Deze opkomst organiseren ze met en voor de eigen jeugdleden, maar ook kinderen die geen lid van de scoutingvereniging zijn met een leeftijd tussen de 6 en 14 jaar oud zijn van harte welkom om gezellig mee te doen deze zaterdag om te ervaren hoe leuk scouting is!?

Het programma van deze dag begint om 13.00 uur op de Hofweide in Oostvoorne en zal hier om?16.30 uur ook weer eindigen.?Uiteraard is deelname aan deze dag geheel vrijblijvend en zonder kosten. Aanmelden vooraf kan maar is niet noodzakelijk!

Heeft u vragen over deze dag neem dan gerust even contact met hen op via het e-mailadres:?Info@scoutingwestvoorne.nl. Bekijk ook de website?www.scoutingwestvoorne.nl?met meer informatie over deze scoutinggroep die zowel actief is in de duinen van Westvoorne als met lelievletten op het water van het Brielse Meer.

Tot zaterdag 13 april!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant