Afbeelding

Voorne Cross dit jaar op zondag 12 Mei 2019

Actueel 459 keer gelezen

Rockanje - De Natersedijk in Rockanje is dit jaar op zondag 12 mei het terrein van de VoorneCross! De plattelandsjongeren Voorne (PJ Voorne) organiseert de cross dit jaar voor de 11e keer, maar voor de 5de keer onder de naam VoorneCross.

De VoorneCross staat voor gruwelijk cross geweld in een toegankelijke ambiance voor de hele familie! De Boerenbrommercross, tevens dit jaar het 10 jarige jubileum, het Trekkerbrekken en de NK Gazonmaaierracen worden verreden op een vernieuwd parcours, dat dit jaar is voorzien van een dubbele chicane en ingezaaid is vanuit alle windrichtingen waardoor de structuur van de baan een spectaculaire cross bevordert.

Zoals vanouds vormen de ongekend snelle zitmaaiers het hoofdprogramma, net zoals vorig jaar wordt het cross geweld aangevuld met de 'Poldercross', een klasse voor schakelbrommers, en de 'BoerenBrommerCross', een klasse voor al het overige wat rijdt. Voor Trailbikes wordt er een demoparcours ingericht, voor de kinderen is er o.a. ponyrijden en in de feesttent is er live muziek! Het programma start om 12:00 uur.

Op zaterdag 11 mei 2019 is traditie getrouw het Tentfeest van PJ Voorne, met dit jaar Starkoo, De Dikdakkers en DJ Peer.

De gazonmaaierracen zijn een gesloten landelijk circuit op top niveau waar aan kan worden deelgenomen na kwalificatie, de Boerenbrommercross, het Trekkerbrekken en de Poldercross zijn vrij voor iedereen. Inschrijven voor de klasse is gratis en kan via brommercross@pjvoorne.nl. Kijk voor verdere info, het reglement en verslagen van voorgaande jaren op www.pjvoorne.nl

De VoorneCross wordt georganiseerd op het land van familie 't Mannetje aan de Natersedijk in Rockanje. Doordat er voor alle leeftijden wat te doen is, presenteert de VoorneCross zich steeds meer als een festival voor de gehele familie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant