Afbeelding

Proef de natuur met je zintuigen wagenwijd open!

Actueel 346 keer gelezen

Rockanje - Geef je zintuigen de kost in de meivakantie. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap organiseert van vrijdag 19 april t/m zondag 5 mei de met-al-je-zintuigen-aan speurtocht, speciaal voor kinderen. Kom naar Bezoekerscentrum Tenellaplas en hoor, ruik en voel je de natuur tot in de puntjes van je tenen!

Speciaal voor alle speurneuzen hebben ze deze meivakantie een speurtocht uitgezet waar je al je zintuigen voor nodig hebt. Geef onderweg je ogen goed de kost, zet je voelsprieten aan en en je oren op scherp. Je zult dan merken dat je hele nieuwe dingen ontdekt! Doe je mee? Vooraf aanmelden is niet nodig! Loop gewoon binnen bij het bezoekerscentrum. Hier krijgt je de route en opdrachten voor onderweg.

Locatie en meer informatie
Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kijk voor meer informatie op www.zhl.nl/natuuragenda Je vindt hier ook uitgebreide informatie over kosten en locatie. Bezoekerscentrum Tenellaplas is van 19 april tot en met 31 augustus dagelijks geopend van 10.00 - 16.30 uur (op maandag vanaf 13.00 uur). Deze activiteit wordt georganiseerd door Het Zuid-Hollands Landschap in samenwerking met IVN afdeling Voorne Putten Rozenburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant