Voorjaarsfeest op obs De Bosrand | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl

Voorjaarsfeest op obs De Bosrand

  •   138 keer gelezen   Actueel

Oostvoorne - Op De Bosrand was het vorige week groot feest! Om het begin van de lente te vieren waren door de hele school heen en op het plein diverse workshops. Zo konden de kinderen timmeren, slijm maken, knutselen, broodjes bakken, bellen blazen en nog veel meer. De kinderen mochten zelf weten wat ze wanneer gingen doen en de oudere kinderen hielpen waar nodig de jongere kinderen.

Van KDO-sport Hellevoetsluis was een demonstratie acrogym. Dit werd gegeven door Renske Gorissen en Esmee van Wijland. Na de demonstratie mochten de kinderen ook zelf aan de slag en na een korte uitleg konden ze al de meest fantastische dingen!

Er was ook een afvalsorteerrace waarbij zo snel mogelijk (schoon) afval in de juiste bak gegooid moest worden. De hoofdprijs was een kweekset om je eigen sla op te kweken. In de bovenbouw heeft Marie-Claire uit groep 7 gewonnen en in de onderbouw was Jolie uit groep 4 de snelste.

Ook de Agathahoeve was aanwezig met twee prachtige Nubische geiten, twee Vlaamse Reuzen en kuikentjes. De kinderen mochten onder begeleiding in het hok om even met de dieren te knuffelen. Agathahoeve, fijn dat jullie op De Bosrand waren!

Het feest is afgesloten met een grote picknick. Het was heerlijk weer en op De Bosrand hebben ze alle ruimte voor al deze activiteiten.

Hulpouders, Agathahoeve en KDO-sport Hellevoetsluis, heel erg bedankt voor al jullie hulp en medewerking: dankzij jullie hebben ze een superfeest gehad!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>