Ferrani van Vugt kwam drie keer tot scoren voor OVV in het duel tegen Piershil. (Foto: Wil van Balen).
Ferrani van Vugt kwam drie keer tot scoren voor OVV in het duel tegen Piershil. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

OVV lonkt naar plek twee, Zwartewaal klopt koploper

Actueel 241 keer gelezen

Oostvoorne/Zwartewaal - OVV bezorgde het zwakke Piershil een nederlaag met dubbele cijfers: 14-0. Zwartewaal stuntte door koploper FC Vlotbrug met de eerste nederlaag van dit seizoen te confronteren: 1-0.

Als OVV de inhaalwedstrijd bij Rozenburg wint, klimt de ploeg van trainer Rob Vuik naar de tweede plaats van de ranglijst en is een ticket voor de nacompetitie om promotie zo goed als zeker binnen.

Vertrouwen
'Elke ploeg haalt vertrouwen uit een overwinning met dubbele cijfers,' aldus Vuik na afloop van het duel tegen Piershil waarin Jules Kroef (4x), Ferrani van Vugt (3x), Wouter Besters (3x), Alexander Baartmans (3x) en Yoeri Bak de Oostvoornse productie verzorgden.

Geschorst
Met Michael van Maurik en Corné Lemmens geschorst en Mike Timmers op vakantie miste Zwartewaal veel basisspelers. 'En toen haakten Dion Klein, Jimmy Fenijn en Rowan Heisden in de warming-up ook nog eens af,' aldus trainer Ron Klein. 'Ferry van der Spuij moest daardoor centraal in de verdediging. En Davy de Schrijver maakte op 15-jarige leeftijd zijn debuut. Dat we toch van FC Vlotbrug wonnen, is een wonder.' Jamie van Es werd op aangeven van Rick Abrahams matchwinnaar: 1-0.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant