Joke Kuil - zonder vlek
Joke Kuil - zonder vlek

Kunstwerkroute Westvoorne

Actueel 462 keer gelezen

Op 28, 29 en 30 juni 2019 organiseert Kunstwerk Westvoorne weer de jaarlijkse fietstocht langs diverse mooie locaties waar ruim 47 kunstenaars hun werk tonen. De fietstocht voert u door het mooie duingebied langs gebouwen en locaties die vaak alleen te bezichtigen zijn tijdens het weekend van de kunstwerkroute. Op een laagdrempelige manier wordt er een ruim aanbod aan verschillende kunstzinnige disciplines geëxposeerd.

Tot eind juni stellen wij alle deelnemers aan u voor.

Joke Kuil
Met edelstenen en mineralen, maar ook met glas, olifantenhaar of hout in combinatie met zilver, goud of witgoud, maakt Joke graag mooie en aparte sieraden. Van kindertekeningen maakt Joke broches, hangers, bedels, ringen, armbanden en manchetknopen. Het resultaat is uniek, uiterst persoonlijk en een feest om te dragen.

Iris van Lavieren
Vanuit haar fascinatie voor steen, zand, water, licht, beweging en verandering zoekt Iris in haar werk naar de oorsprong en de verandering in vormen en materialen. In verschillende materialen is in haar grafische werken en glasobjecten een spiraal van oneindige beweging en verandering vormgegeven. Een terugkerende beweging zie je terug wanneer vloeibaar glas verkoolt, verast tot stof en weer terugkomt in glas van zand. Het licht maakt de veranderingen zichtbaar.
Suze Hordijk
Voor Suze Hordijk blijft een aquarel schilderen een spannende gebeurtenis. De waterverf vloeit over het papier en herstellen gaat niet. De natuur is haar grote inspiratiebron.

Truus Louisse
Truus Louisse begon al op jonge leeftijd met tekenen en schilderen. Haar vader leerde haar om haar eigen creativiteit te ontwikkelen. Nu maakt Truus beelden. Boetseren is een van haar favoriete technieken, vaak gebruikt ze daarvoor een zwartbakkende klei. Haar inspiratie komt uit haarzelf, ze is een gevoelsmens en dat uit zich in haar werk. Gevoeligheid, eenvoud, liefde, evenwicht en verbinding zijn een terugkerend thema.

Suze Hordijk - Van beesten verrassing
Truus Louisse
Iris van Lavieren - ets glasobject
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant